8.1.2021

Alepa on tutkitusti nopein

Ihmiset ovat puhuneet: Alepa on pääkaupunkiseutulaisten mielestä nopein ruokakauppa! Ruokakauppojen nopeuden mielikuvatutkimuksessa vuonna 2019 vajaa tuhat ihmistä antoi mielipiteensä. Lopputulos oli kirkas kuin kesäinen taivas: Alepa on nopeudessa ylivoimainen ykkönen.

Asiointi Alepassa kestää keskimäärin 282 sekuntia
 
Muualla ostoskorin hakemiseen saattaa mennä sama aika. Alepassa kierto, valikoima ja tuotteiden asettelu on mietitty niin, että sieltä saat kaiken tarvitsemasi etkä mitään ylimääräistä. Korttelitoiveen avulla te autatte meitä pitämään huolta siitä, että valikoima pysyy myös kiinnostavana.
 
Henkilökunta on nopeaa ja ammattitaitoista, ja itsepalvelukassojen avulla ohitat näppärästi ruuhka-aikojen kassajonot. 
 
Helsinkiläinen kävelee Alepaan keskimäärin 359 sekunnissa
 
Muualla maitohyllyn löytämiseen saattaa mennä sama aika. Alepoita on pääkaupunkiseudulla noin 120 kappaletta ja ne on sijoiteltu niin, että kotioveltasi olisi niihin mahdollisimman lyhyt matka. Alepa kehittää jatkuvasti myymäläverkostoaan, jotta asiakkaan kävelyetäisyys kotiovelta nopeutuu entisestään.
 
Onko tässä Suomen nopein kahvikuppi?
 
Alepassa myydään 1,5 miljoonaa kahvikuppia vuodessa! Se tekee yli 4 100 kahvikuppia päivässä. Kahvikupin nopeus riippuu tietysti takeaway-kahvin kävelyttäjästä, mutta ei niiden toimittamisessakaan hidastella. 
 
Teemme jatkuvasti kehitystyötä helpon asioinnin eteen, minkä johdosta Alepassa käynnistä napataan tulevaisuudessa vielä useita sekunteja pois.