Nyt olisi hyvän tyypin mentävä paikka avoinna!

Alepa on yli sadalla myymälällä palveleva, pääkaupunkiseudulla toimiva pienmyymäläketju, joka moikkaa, juttelee ja on mukava naapuri alueen asiakkaille. Myymälät ovat avoinna kaikkina viikonpäivinä ja palvelevat laajoin aukioloajoin.

Palkkaamme myyjiä ympäri vuoden 15-37,5h/vko työsopimuksilla. Pienituntiset työsopimukset painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, jolloin työ sopii mainiosti mm. opiskelijalle. Alepan työtehtävät ovat monipuolisia ja niihin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi esim. hyllyttäminen, myyntikunnostus, paistopiste- ja kassatyö. Odotamme myyjiltä positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta ja 18-vuoden ikää. Alepassa on ammattitaitoiset esimiehet, mukavat työkaverit ja HOK-Elannon hyvät henkilökuntaedut.

Alepan avoimet työpaikat löydät tästä:

HOK-Elannon avoimet työpaikat

 

Etsitkö kesätyötä?

Kesätöiden hakuaika kaikissa HOK-Elannon toimipaikoissa on käynnissä!
Kesätöiden haku Alepaan löytyy HOK-Elannon nettisivulta:
 

HOK-Elannon avoimet työpaikat

Etsi kesätyö-haulla kesätyöpaikkailmoitus, lue työpaikkailmoituksen ohjeet ja täytä sähköinen kesätyöhakemus. Näihin paikkoihin toivotaan 18 vuoden ikää.
 

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu

Tutustu työelämään ja tienaa- kesäharjoittelupaikat ovat suunnattu 14–17-vuotiaille peruskoululaisille tai lukiolaisille ja näitä paikkoja haetaan suoraan myymälöistä.
 
Haut suljetaan sitä mukaa kuin paikat täyttyvät.