Nyt olisi hyvän tyypin mentävä paikka avoinna!

Alepa on yli sadalla myymälällä palveleva, pääkaupunkiseudulla toimiva pienmyymäläketju, joka moikkaa, juttelee ja on mukava naapuri alueen asiakkaille. Myymälät ovat avoinna kaikkina viikonpäivinä ja palvelevat laajoin aukioloajoin.

Palkkaamme myyjiä ympäri vuoden 15-37,5h/vko työsopimuksilla. Pienituntiset työsopimukset painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, jolloin työ sopii mainiosti mm. opiskelijalle. Alepan työtehtävät ovat monipuolisia ja niihin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi esim. hyllyttäminen, myyntikunnostus, paistopiste- ja kassatyö. Odotamme myyjiltä positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta ja 18-vuoden ikää. Alepassa on ammattitaitoiset esimiehet, mukavat työkaverit ja HOK-Elannon hyvät henkilökuntaedut.

Alepan avoimet työpaikat löydät tästä:

HOK-Elannon avoimet työpaikat

 

Alepaan kesätöihin 2019?

Kesätöiden hakuaika Alepa-ketjussa on 7.1.-3.2.2019. Otamme Alepa-ketjuun kesätöihin toistasataa kesätyöntekijää. Kesätyöt sijoittuvat toukokuusta-syyskuulle kestävälle ajalle riippuen myymälästä.

Kesätöiden haku Alepaan löytyy HOK-Elannon nettisivulta:

HOK-Elannon avoimet työpaikat

 

Alepan tutustu-ja tienaa harjoittelijat kesällä 2019

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu on meillä ohjelmassa myös tulevana kesänä. Kesäharjoittelun piiriin kuuluvat 14-17-vuotiaat peruskoululaiset ja lukiolaiset, jotka eivät aikaisemmin ole työskennelleet alalla. Kesäharjoittelun kesto on kaksi viikkoa se tulee suorittaa aikavälillä 1.6 - 31.8.2019. Kertakaikkinen palkka harjoittelusta on 365 €, joka sisältää tutustumisjaksolta kertyneen lomakorvauksen.

Haku harjoitteluun on 7.1.-3.2.2019. Tutustu- ja tienaa harjoittelusta kiinnostuneet voivat hakea paikkoja suoraan myymälöistä.